Nämä ovat Onepuu Oy:n (myöhemmin ”Palvelu”) affiliate-ohjelman säännöt ja ehdot. Lähettäessäsi liittymispyynnön Onepuun affiliate-ohjelmaan, sitoudut noudattamaan tässä dokumentissa mainittuja ehtoja jos sinut hyväksytään mukaan.
 Sitoudut myös noudattamaan tässä dokumentissa mainittuja ohjeita koko palvelun affiliate-ohjelmassa mukanaolosi ajan.

Palvelu pidättää oikeuden tarkastaa ja muuttaa tässä dokumentissa olevia ehtoja aika-ajoin joten pidäthän huolen siitä että tarkistat nämä ehdot säännöllisesti.

Yritämme pitää Affiliate-ohjelman säännöt ja ehdot mahdollisimman selkeinä ja toivomme että viihdyt kumppaninamme.

Alla on listattuna asioita miten saat markkinoida tuotteitamme:
•Sosiaalinen media (esimerkiksi oma Facebook-seinä tai ryhmäsi)
•Blogit
•Verkkosivustosi
•Henkilökohtaiset kontaktisi

Kiellettyjä keinoja ovat:
•Massasähköpostitus tuntemattomille ihmisille
•Massakontaktointi tuntemattomille ihmisille sosiaalisessa mediassa tai internetissä
•Mainoskampanjoiden luonti sosiaalisessa mediassa tai Googlessa (tähän voi saada poikkeusluvan kun esittelet idean ensin meidän affiliate-markkinoinnista vastaavalle Jonille: joni.pysto@gmail.com)
•Kaikenlainen lakien, hyvien tapojen ja moraalin vastainen toiminta

Kuten huomaat, mainostaminen on varsin vapaata. Haluamme kuitenkin toimia tavalla joka tuo ihmisille ennen kaikkea hyvää fiilistä joten tiettyjä rajoituksia on.

YHTEISTYÖ
Meidän kumppanina sinulla on oikeus mutta ei velvollisuutta promota tuoteitamme. Sinua ei myöskään sido minkäänlaiset kilpailukiellot.

KÄYTÄNTÖ
Affiliate-eväste säilyy 30 päivää. Tämä tarkoittaa että jos sinä aikana linkkiäsi klikannut henkilö tekee ostoksen, saat siitä hinnaston mukaisen palkkion. Huomaathan että jos asiakas klikkaa linkkiäsi, ja sen jälkeen tekee ostoksen jonkun toisen kumppanimme linkin kautta, komissio menee hänelle.

HINNASTO
Hinnasto jakautuu kahden eri tuoteryhmän kesken: perustuotteet ja erikoistuotteet.

Alla esitettynä alkaen-hinnat (sis. alv.)

Perustuotteet:
Muksupuu 10% arvonlisäverottomasta summasta
Lemmikinpuu 10% arvonlisäverottomasta summasta
Omapuu 10% arvonlisäverottomasta summasta
Onepuu-muki 10% arvonlisäverottomasta summasta (postikulut eivät kartuta komissiota)
Linnunpönttö 10% arvonlisäverottomasta summasta (postikulut eivät kartuta komissiota)
Yrityspuu 10% arvonlisäverottomasta summasta
Onepuu-muki (5 kpl) 10% arvonlisäverottomasta summasta (postikulut eivät kartuta komissiota)

Erikoistuotteet:
Hyvän olon metsäpuisto 5% arvonlisäverottomasta summasta
Miljoonapuu 5% arvonlisäverottomasta summasta
Lahjapuu 30€

Perustuotteiden komissiomme on siis 10% arvolisäverottomasta hinnasta.

Syy miksi erikoistuotteissa on erilainen komissio, on se että niihin tuotteisiin sisältyy erilaisia sivukuluja (yhteistyökumppaneiden lahjakortteja, rakentamista jne.).

Haluamme myös antaa motivaatiota myyntiin: mitä enemmän myyt, sitä enemmän ansaitset! Jos kuluvana kalenterikuukautena suosittelujesi kautta tuleva myynti on yli 2000€ (alv. 0%), seuraavan kalenterikuukauden ajan saat perustuote-komissiosi tuplana.
Esimerkki: suosittelujesi kautta ostetaan 9 muksupuuta. Yhden puun hinta on 299€ (sis. alv) joten arvonlisätön hinta on 299€ – 71,76€ = 227,24€. Kokonaismyyntisi ovat siis 227,24€ * 9kpl = 2045,16€. Tästä sinun komissiosi on 10%, eli 227,24€. Ja mikä parasta: seuraavassa kuussa perustuote-komissiosi ovat tuplasti, eli 20%. Erikoistuotteiden komissiot säilyvät ennallaan.

MAKSUT
Maksamme kertyneet palkkiosi aikaisintaan 30 päivän ja viimeistään 90 päivän kuluttua niiden ansaitsemisesta. Maksuja varten tarvitset PayPal-tilin.
Jos asiakas peruu tilauksensa 30 päivän kuluessa, saatavavasi kyseisestä kaupasta mitätöityvät.
Jos havaitsemme näiden sääntöjen vastaista toimintaa markkinoinnissa, pidätämme maksusi ja lopetamme  yhteistyön kanssasi.

MUUTA
Palvelulla ei ole muita velvoitteita sinua kohtaan, kuin ansaitsemiesi maksujen suorittaminen määrä-ajassa. Pidätämme oikeuden milloin tahansa sulkea affiliate-ohjelmamme, muuttaa palkkiotasoa tai näitä ehtoja. Henkilötietojasi käsitellään tämän asiakkuuden hoitamiseksi lain vaatimalla ja sallimalla tavalla. Jos tulee kysyttävää, voit olla suoraan yhteydessä affiliate-vastaavaamme: joni.pysto@gmail.com

9.11.202227,2922