Onepuun kumppanuus-ohjelma julkaistu!

Meillä on hienoja uutisia sosiaalisen median vaikuttajille, bloggaajille ja kaikille luontoystäville jotka haluavat tehdä hyvää ja parantaa ihmisten luontosuhdetta: Onepuun kumppanuus-ohjelma on nyt julkaistu! Voit jättää rekisteröitymispyynnön edellä mainitusta linkistä. Kumppanuusohjelmamme sääntöihin ja hinnastoon pääset tutustumaan täältä. Lyhyesti hinnastosta voisi mainita sen että perustuotteidemme komissio on 10% arvonlisäverottomasta myynnistä.

Ja mainitaan tässä yhteydessä erikoistarjouksemme: kaikki vuonna 2022 hakemuksen jättäneet ja hyväksytyt kumppanit saavat perus-komissionsa tuplana liittymiskuukautensa ajan!

Haluamme tarjota kumppaneillemme hyvät edut ja laadukkaat tuotteet. Uskomme että kuka tahansa voi seisoa meidän tarkkaan valittujen tuotteiden ja luonnonläheisten arvojemme takana.

Jos siis olet luonnon ystävä jolla on oma blogi, verkkosivusto tai aktiivinen some-kanava, jätä rekisteröitymispyyntö. Voit myös jättää rekisteröitymispyynnön vaikket olisi bloggaaja tai vaikuttaja. Kaikki hakemukset käsitellään manuaalisesti joten täytä se rohkeasti! Käsittelemme hakemukset 24-72 tunnin kuluessa. Heti kun olet hyväksytty kumppaniksemme, voit alkaa promoamaan tuotteittamme.

Jätä rekisteröitymispyyntö täältä!

Lisätietoja antaa meidän kumppanuusohjelmasta vastaava Joni Pystö.

Jaa tämä artikkeli

Lisää luettavaa