Puukauppa

Yrittäjät

Yksityisasiakkaat

Yrityksenne puunmittainen ekologinen teko!

Puun hankkiminen on muistutus tärkeistä kestävistä arvoista. Se on loistava tapa osoittaa asiakkaillenne ja henkilökunnallenne, että yrityksenne on mukana tekemässä tästä planeetasta hieman parempaa ja puhtaampaa paikkaa! 

Hanki yrityspuu itsellesi tai anna liikelahjaksi asiakkaallesi. Voit myös ostaa yrityspaketin jokaiselle henkilökuntasi arvokkaalle työntekijälle kiitokseksi heidän ahkerasta työstä. Tutustu valikoimaan ja tee yrityksestäsi hieman ekologisempi!

Hanki itsellesi oma puu tekemään arvokasta työtä Lapin kauniissa luonnossa. Toisin kuin tavarat, puu ei ole kertakäyttö-ostos, eikä sen omistaminen kuormita luontoa. Päin vastoin, sinun puusi on hiilinielu, joka tekee koko elinikänsä ajan työtä ilmaston hyväksi. 

Hanki puu itsellesi, tai anna lahjaksi ystävälle tai lemmikille. Ikimuistoinen lahja hääparille, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa merkkipäivänä. Valitse haluamasi paketti verkkokaupastamme tai ole yhteydessä Metsätiimin asiantuntijoihin sähköpostitse tai puhelimitse. Metsätiimi auttaa sinua valitsemaan elämäsi iloisimman hankinnan.

 • Yrityksenne puun mittainen ekoteko

  YRITYSTUOTTEET

  Puun hankkiminen on loistava tapa osoittaa asiakkaillenne ja henkilökunnallenne, että yrityksenne on mukana tekemässä tästä planeetasta hieman parempaa ja puhtaampaa paikkaa! 

  Osta yrityspuu itsellesi tai anna liikelahjaksi asiakkaallesi. Meiltä löydät myös uniikit lahjaideat jokaiselle henkilökuntasi arvokkaalle työntekijälle. Klikkaa alta kauppaan ja tutustu valikoimaamme.

 • Hankinta jota ei tarvitse katua

  YKSITYISASIAKKAAT

  Hanki itsellesi tai lahjaksi jotain ainutlaatuista: oma puu tekemään arvokasta työtä Lapin kauniissa luonnossa.

  Meiltä löydät uniikin lahjan itsellesi, ystävällesi tai rakkaalle lemmikillesi. Ikimuistoinen yllätys hääparille, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa merkkipäivänä. Klikkaa alta verkkokauppaan ja tutustu valikoimaan. Jos tarvitset apua, Metsätiimimme auttaa sinua mielellään.