Aurora-metsä on avoin kaikille

Aurora-metsä sijaitsee Tervolan Sihtuunassa, Lapissa

Tervetuloa!

Metsän puilla on lukuisia omistajia, joita kaikkia yhdistää rakkaus luontoon ja halu huolehtia siitä. Seuraa metsän toimintaa etänä tai tule vierailemaan paikan päällä – metsä on avoin kaikille.

Mitä kaikkea voit Aurora-metsässä tehdä?

Voit käveleskellä metsässä josta omistat jotain ainutlaatuista – puun, joka tekee väsymättä töitä ympäristön hyväksi. Nauti kauniista luonnosta. Istahda kivelle ja kuuntele metsän hiljaisuutta. Tunne miten kiire ja stressi hellittää. Nauti vaikka nokipannukahvit oman puusi katveessa. Tai jos et pääse itse paikalle, voit aina pysähtyä hetkeksi miettimään että juuri minä omistan palan tuota upeaa maisemaa – palan Lapin kauneinta luontoa.

Miksi hankkia puu?

Puun hankkimiseen voi olla monta syytä: puu on ekologinen, kestävä ja ajaton lahja. Se muistuttaa miten kaikkien meidän hyvinvointiin liittyy puhdas luonto. Hankkimalla puun suojelet myös ainutlaatuista suomalaista pohjoisen metsää ja sen pieniä, suuria ja jopa uhanalaisia asukkaita. Puun hankinta on ekoteko sanan täydessä merkityksessä!

On myös hieno tunne tietää että omistaa jotain minkä valmistumiseen ei ole tuhlattu rajallisia luonnon resursseja. Päin vastoin, oma puu on arvokas ympäristölleen – se tarjoaa suojaa metsän asukeille, kaunistaa ympäristöä ja pitää huolta ilmastosta sitomalla hiilidioksidia itseensä.

Jos haluat tutustua tarkemmin metsän hienoihin ominaisuuksiin, voit lukea siitä lisää täältä!

Meillä on puu lemmikillesi
Tästä verkkokauppaan
Retkeile metsässä josta omistat palan
Tästä verkkokauppaan
Nauti kahvit oman puun katveessa
Tästä verkkokauppaan
Previous slide
Next slide

Haluatko siis omaksesi jotain ainutlaatuista?

Niin arvelimmekin!

Tutustu puuvalikoimaamme ja hanki puu itsellesi, lemmikillesi, ystävällesi tai yrityksellesi.

Heräsikö kysyttävää?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä! Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.