FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Kuka tahansa, joka haluaa palan Lapin kaunista luontoa itselleen.

Voit hankkia puun verkkosivuiltamme, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme ostoksesi jälkeen sinulle omistussertifikaatin, joka kertoo millaisen puun omistat, ja missä puusi Aurora-metsässä sijaitsee.

Voit milloin tahansa luopua omistamastasi puusta ja palauttaa sen omistusoikeuden takaisin Onepuulle. Huomaa että tälläisissä tilanteissa jo maksettuja rahoja emme voi kuitenkaan palauttaa.

Voit aina myydä puusi – se on sinun omaisuutta. Mikäli haluat siirtää puusi uuden omistajan nimiin, olethan aina yhteydessä asiakaspalveluun. Puun myymisessä tulee tietenkin myös noudattaa Aurora-metsän sopimusehtoja.

Voit nimetä puun haluamallasi tavalla, mutta kunnioittaen hyviä tapoja ja Aurora-metsän periaatteita: Aurora-metsä on kaikkien paikka, ja siksi metsän puilla ei haluta viestiä poliittista tai muutakaan sen kaltaista agendaa.

Tottakai! Olet tervetullut metsään koska tahansa. Nauti luonnosta ja ole kuin kotonasi, omaan puun katveessa. Olethan kuitenkin varovainen aina metsässä liikkuessasi. Metsänvartiat eivät ole läheskään aina paikalla, ja liikkuminen tapahtuu tietenkin omalla vastuulla – kuten luonnossa aina.

Erittäin paljon. Aurora-metsän tarkoitus on tuoda luonto lähemmäs meitä ihmisiä, ja auttaa palauttamaan mieleemme, miten kaunis Suomen Lappi voikaan olla. Koko Onepuun idea lähti rakkaudesta luontoon.